Nieuws

Kunstmarkt Generatietuin Wierden 2021

DATUM

1 oktober 2021

28 kunstenaars in één tuin

Op 1 oktober van 13.00 -17.00 uur 2021 organiseert de Generatietuin Wierden samen met de Culturele Raad Wierden een bijzondere kunstexpositie en markt. Er zijn 28 kunstenaars aanwezig die hun schilderkunsten laten zien, maar je vindt er ook edelsmeden, glaskunst, pentekeningen, sieraden, mozaïek, textiel kunst, linosnede, zilversmeden en fotografie op hoog niveau.

Eva van de Burgt zal deze dag ook aanwezig zijn met haar stand. Heb je zin in een dagje uit of ben je op zoek naar een mooi kunstwerk voor aan de muur? Voel je welkom! Op de website van de Generatietuin Wierden vind je meer informatie over alle deelnemende kunstenaars.

LOCATIE

Akkerwal 2a in Wierden

OPENINGSTIJDEN

13.00 t/m 17.00 uur

ENTREE

Vrij

Vond je dit leuk? Deel het!

0 comments on “Kunstmarkt Generatietuin Wierden 2021

Comments are closed.