SCHILDERKUNST & GALERIEHOUDSTERIngrid Pegge

Eva van de Burgt en Ingrid Pegge in Ootmarsum

Meer informatie over Ingrid Pegge vind je op haar website www.ingridpegge.nl.

Ingrid Pegge is een gepassioneerde kunstenares wiens werk zich voornamelijk richt op het schilderen van doeken met afbeeldingen van krachtige vrouwen. Haar artistieke missie is diep geworteld in haar verlangen om de complexe emoties en innerlijke wereld van vrouwen vast te leggen en over te brengen.

Met een onweerstaanbare drang om de diepte van vrouwelijke emoties te verkennen, gebruikt Ingrid Pegge haar unieke pasteuze schildertechniek om een diepgaande verbinding te creëren tussen de afgebeelde vrouwen en de kijker. Door te spelen met contrasten, textuur en lichtinval, slaagt ze erin om momenten van intense emotie en introspectie vast te leggen, waardoor haar werken niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook emotie losmaken. Door haar penseelstreken weet ze de nuances van vrouwelijke gevoelens te vangen en op het doek tot leven te brengen.

Ingrid Pegge is niet alleen een begenadigd kunstenares, maar ook een ondernemer met een passie voor haar vak. Ze beheert een galerie en atelier in Denekamp, waar ze haar werken exposeert en haar artistieke visie deelt met het publiek.

Het pad van Ingrid Pegge kruiste dat van collega-kunstenares Eva van de Burgt in Ootmarsum, waar ze elkaar leerden kennen en waardevolle connecties in de kunstwereld smeedden.

Authenticiteit en eigentijdse figuratieve kunst staan centraal in het oeuvre van Ingrid Pegge. Haar werken stralen een tijdloze kwaliteit uit, terwijl ze tegelijkertijd resoneren met moderne thema’s en emoties. Door haar unieke artistieke visie en techniek weet Ingrid Pegge een diepe indruk achter te laten op het hart en de geest van haar publiek in binnen en buitenland.

Ingrid Pegge - Finally Free