IN DUBAI MARINAWall art

Ook een muurschildering? Neem voor meer informatie contact op met Eva.

Nadat ik in 2022 een doek had laten verschepen naar een nieuwe eigenaar in Dubai, kreeg ik de vraag om een muurschildering te maken in een appartement in Dubai Marina.

Een muurschildering had ik nog nooit gemaakt, maar waarom ook niet? Het hele appartement was volledig wit: de muren, de meubels, de gordijnen. De eigenaar vond het een grote stap om kleur toe te voegen, maar wilde toch de sprong wagen. Super moedig.

Samen gingen we op pad in Dubai om verf en materialen te kopen. Neon roze, goud, groen, oranje, zachtroze – allemaal gingen ze in het mandje. Nee, geen rood en geel. “Gatver,” was de reactie op die kleuren. Toen ik voor de strak witte muur stond, vroeg ik nog: “Weet je het zeker?” Er werd ja geknikt. De muziek ging aan, we namen een glas goede wijn erbij, en toen ging ik los. Na drie middagen schilderen was het klaar. Vanaf dat moment werd er elke dag door de eigenaar van genoten.

Photo credits Lourenço Feliciano

Het appartement is nu verkocht aan een Taiwanees, die aangaf dat hij de muurschildering cool vindt en laat staan. Als reden gaf hij: “Maybe one day, the art will be worth more than the house.” Mijn gegevens zijn doorgegeven aan zijn agent. Dat is de mooiste veer in je achterste die je kunt krijgen. Net als een sterke herinnering dat het als mens loont om je kop boven het maaiveld uit te steken en bijzondere dingen te doen. Dat is vrijheid en expressie tegelijkertijd.

OOK EEN MUURSCHILDERING?

Naast de beschikbare werken biedt Eva ook opdrachtwerken en muurschilderingen aan. Geef je ruimte of kantoor een unieke artistieke touch door een kunstwerk te creëren dat speciaal voor jou wordt gemaakt. Laat weten wat je visie is. Eva brengt het graag tot leven.