De Kunst Van Dromen en Doen

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Heb je grote dromen voor je leven, maar heb je deze niet scherp of is er altijd wel iets waardoor je er niet aan begint of niet verder komt? Dan is deze workshop voor jou bedoeld.

BLOKKADES DOORBREKEN

Via een opstelling van opstellingen-specialist en life coach Elsenoor Reitsma van Bij Elsenoor krijg je inzicht in wat je tegenhoudt, wat er meespeelt en wat je kan helpen bij het realiseren van je droom. Met die informatie kun je de blokkade direct en veilig aankijken. Zo maak je de eerste stappen van dromen naar doen en creëren.

DE KUNST VAN HET DOEN

Na afloop van de opstelling leg je jouw droom met nieuwe inzichten en acties intuïtief vast in een bijzonder schilderij op canvas. Dat wordt je persoonlijke herinnering aan dat wat je te doen staat. Intuitive artist en NLP-Practitioner Eva van de Burgt van Eva van de Burgt | Art zal je erbij begeleiden.

LOCATIE

De workshop De Kunst van Dromen en Doen wordt gehouden bij de sfeervolle Bed & Breakfast het Labyrinth in ‘t Harde nabij Zwolle. Je bent een dag off grid midden in de natuur, tussen paarden, honden en katten. We verzorgen je met koffie en thee en in de pauze is er heerlijke soep met stokbrood. Na afloop van de middag ontvang je een leuke attentie.

AANMELDEN

Deze workshop betreft een try out. Daardoor kun je voor deze keer meedoen voor een gereduceerd tarief van €58,50. Wanneer je via Facebook aangeeft dat je gaat, nemen we contact met je op. Aanmelden kan ook via info@evavandeburgtart.com of info@BijElsenoor.nl.
Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.

De aanmelding is pas definitief na betaling. Na je definitieve aanmelding ontvang je per e-mail het programma en alle ins en outs. De sluitingsdatum voor inschrijven en betaling is 28 september. Meld je aan voor deze bijzondere dag tussen andere gelijkgestemden die klaar zijn om aan hun missie te beginnen. We hebben er zin in!

October 1 @ 12:00
12:00 — 18:00 (6h)

Eva van de Burgt

Aanmelden

Did you like this? Share it!